WOODSMANN LARP rustning semsket skinn brun

Produktnr.: 210.IF-105103.brun.yy0524*

fra kr 2 685,00
inkl. mva., pluss levering
Leveringstid: 10-20 dag(er)

Beskrivelse

LARP rustning "Woodsman", semsket skinn, brun

Woodsman LARP skinnrustningen er ideell for å portrettere en eventyrer, ranger, useriøs, leiesoldat eller forskjellige andre karakterer.


Denne vakkert utformede middelalderske brigantinstilen fantasirustningen består av rektangulære skinnplater med et preget keltisk-inspirert motiv, arrangert i et diagonalt mønster og naglet til en semsket skinnpute med messingnagler. Syede skinnsømmer og en ringkragelignende øvre del av brystet og halsen laget av fullnarvet skinn avrunder det flotte utseendet til rustningen.

Den robuste semskede rustningen av høy kvalitet strekker seg tilbake til bunnen av lårene, mens fronten smalner av til en V ved knærne. Den lukkes med størrelsesjusterbare stropper og messingspenner plassert på sidene og skuldrene. I tillegg åpnes og lukkes fronten med en rad messingknapper.


Detaljer:

  • - Materiale: splittskinn i krom (semsket skinn) og vegetabilsk garvet fullnarvet skinn, messingbeslag
  • - Farge: brun
  • - Tilgjengelig i 3 størrelser: XS/S, M/L og XL/XXL


Måletabell:

Størrelse: Bryst (Ca) * Lengde (Ca) * Vekt (Ca.)

XS/S: 80/90 cm * fram 87 cm / bak 65 cm * 1,7 kg

M/L : 100/110 cm * fram 97 cm / bak 75 cm * 2,2 kg

XL/XXL : 120/140 cm * fram 107 cm / bak 85 cm * 2,5 kg- For å bestemme størrelsen din (basert på brystmålet ditt), må du måle horisontalt på den største delen av brystet.
- For å sikre at rustningen er riktig passform for deg, husk å ta målene dine med gambesonen din (og/eller andre klær eller ringbrynje du ønsker å ha under)!
– Står du mellom to størrelser anbefaler vi at du velger den større størrelsen.
- Lengdene ble målt midt bak og midt foran.