Vikingøks av støpt stål, type C, med gravering og lærinnpakning

Produktnr.: wa.0416470300.yy122323

kr 1 590,00
inkl. mva., pluss levering
På lager
Leveringstid: 8-12 dag(er)

Beskrivelse

ikingøks av støpt stål, type C, med gravering og lærinnpakning


Økser var viktige redskaper og våpen i vikinghverdagen. De ble brukt til å felle trær, bearbeide tre eller slåss. Øksehodene var laget av forskjellige materialer som stein, bein eller metall og hadde forskjellige former og størrelser avhengig av tiltenkt bruk. Mange vikingøkser var utsmykket utsmykket og fungerte ikke bare som praktiske redskaper, men også som statussymboler. I dag er vikingøkser populære blant samlere og brukes ofte i filmer, TV-serier og videospill for å formidle bildet av hissige og fryktløse vikinger.


Hodeformen på vikingøksen som tilbys her, tilsvarer Petersen Type C Bladet på denne øksen er laget av EN45 karbonstål og er gravert med et nordisk utseende motiv. Økseskaftet er laget av robust asketre og er pakket inn i skinn.


Det skal bemerkes at denne tidlig middelalderøksen ikke egner seg for oppvisningskamp, ​​men er først og fremst utformet som et samleobjekt eller dekorativt objekt. Den er også ideell som rekvisitt, for eksempel for å fullføre kostymet ditt, og vil gjøre transformasjonen din til en stolt kriger rett og slett perfekt.


Detaljer: -

  • Bladmateriale: karbonstål EN45 (fjærstål, ikke rustfritt), støpt
  • - Håndtaksmateriale: asketre
  • - Total lengde (med skaft): ca 60 cm
  • - Skaftlengde: ca 56,5 cm
  • - Skafttykkelse: ca 2,5 x 3,5 cm
  • - Hode: ca 19,7 x 11,8 cm
  • - Vekt: ca 1090 g


Spesifikasjonene ovenfor kan variere litt fra kopi til kopi.


Stålet som brukes her er ikke rustfritt og kan vise små tegn på korrosjon. Vi anbefaler å ta vare på øksebladet regelmessig, for eksempel med Ballistol, en universalolje som er ideell for konservering av stålvarer.


Vennligst merk:

Denne varen selges kun til personer over 18 år. Vennligst skriv inn din fødselsdato i vårt bestillingsskjema. Vi trenger også kopi av ID-kort, førerkort eller lignende på e-post, skanning, faks eller post.