Viking Skramasax, kniv med beinskaft.

Produktnr.: 622.0091026120.YY1023

kr 1 525,00
inkl. mva., pluss levering
På lager
Leveringstid: 8-12 dag(er)

Beskrivelse

Viking Skramasax, kniv med beinskaft.

Denne korte saxen fra vikingtiden, som også er kjent som en ødelagt ryggsaks på grunn av den spesielle formen på bladet, har et håndsmidd EN45 karbonstålblad med kraftig rygg. Det imponerende beinhåndtaket er polert, dekorert med kunstneriske graveringer og ender med en hylse og en stålplate.

Inkludert er en sterk, vegetabilsk garvet skinnslire med maskinvare - forsterkende plater, nagler og to hengende ringer - laget av antikk-finish messing.

Det skal bemerkes at denne vikingkniven først og fremst er designet som et samleobjekt, pyntegjenstand eller rekvisitt og er ikke egnet for utstillingskamp! Bladtuppen er ikke avrundet og kanten er ikke slipt, men slipt (ca. 1 mm tykk).


Detaljer:

  • - Bladmateriale: fjærstål EN45 (karbonstål, ikke rustfritt), uslipt
  • - Håndtaksmateriale: dyrebein og stål
  • - Total lengde: ca 30,5 cm
  • - Bladlengde: ca 19 cm
  • - Bladbredde: ca 2,5 cm ved bunnen / 3,8 cm på det bredeste punktet
  • - Bladtykkelse: ca 4 mm (ca. 2 mm fra spissen)
  • - Vekt: ca 285 g (ca. 515 g med slire)
  • - Skinnslire med antikk messingbeslag og opphengsringer

Spesifikasjonene ovenfor kan variere litt fra kopi til kopi.


Stålet som brukes her er ikke rustfritt og kan vise små tegn på korrosjon. Vi anbefaler at du regelmessig tar vare på spydspissen, for eksempel med Ballistol, en universalolje som er ideell for konservering av stålvarer.

Vær oppmerksom på at bein og lær er naturlige produkter og at avvik i farge og/eller korn er helt normale. Videre, siden kniven er laget helt for hånd, kan dekorasjonene variere litt fra stykke til stykke. Derfor er hvert håndtak og hver slire på denne vikingøksen unik, og illustrasjonene ovenfor er kun ment som illustrasjon.

Vennligst merk:
Denne varen er kun for salg til personer over 18 år. Skriv derfor inn fødselsdatoen din i vårt bestillingsskjema. I tillegg trenger vi kopi av ditt identitetskort, førerkort etc. på e-post, skanning, faks eller post.