Viking skjeggøks, håndsmidd

Produktnr.: WA-- SPQR-WP239-YYY1223

kr 1 175,00
inkl. mva., pluss levering
På lager
Leveringstid: 8-12 dag(er)

Beskrivelse

Viking skjeggøks, håndsmiddDet karakteristiske bladet til øksen som tilbys her er montert på et skaft laget av malt asketre. Den er håndsmidd av karbonstål, har en stump skjærekant og ble med vilje liggende upolert. Det svarte tinderlaget og de synlige hammermerkene etter smiingen gir vikingøksen en rustikk, autentisk karakter.


Det skal bemerkes at vikingskjeggøksen slik den er levert ikke er egnet for kampbruk. Den er først og fremst utformet som et samleobjekt eller dekorativ gjenstand og er også ideell som rekvisitt, for eksempel for å fullføre kostymet ditt. Så ingenting står i veien for transformasjonen din til en stolt kriger!


Detaljer:


  • - Materiale: karbonstål (ikke rustfritt!), stump kant
  • - Håndtaksmateriale: asketre
  • - Total lengde (med skaft): ca 74 cm - Total lengde på økseblad (fra hals til egg): ca 19 cm
  • - Lengde på skjærekanten: ca 16,5 cm -
  • - Skjærekanttykkelse: ca 2,5 mm
  • - Skafttykkelse: ca 4 x 2,5 cm
  • - Vekt: ca 1,4 kg


Siden denne tidlige middelalderøksen er et håndsmidd produkt, er ingen stykker like! Små variasjoner i form og/eller overflate er helt normalt, og bildene ovenfor er kun for eksemplariske formål.


Stålet som brukes her er ikke rustfritt og kan vise små tegn på korrosjon. Vi anbefaler å ta vare på økser regelmessig, for eksempel med Ballistol, en universalolje som er ideell for konservering av stålvarer.


Vennligst merk:

Denne varen selges kun til personer over 18 år. Vennligst skriv inn din fødselsdato i vårt bestillingsskjema. Vi trenger også kopi av ID-kort, førerkort eller lignende på e-post, skanning, faks eller post.