RAGNAR- vikingtunika, lin natur, S - 3XL

Produktnr.: 1065.natur-0004.zz0524

kr 895,00
inkl. mva., pluss levering
Leveringstid: 8 - 12 dag(er)

Beskrivelse

Oppdag vår "Ragnar" vikingtunika i lin, et mesterverk av autentisk håndverk og historisk nøyaktighet.


  • Materiale: 100 % linn
  • Farge: natur
  • Størrelser: S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL
  • Finvask 30 °


Laget av 100% rent lin, lover denne tunikaen en følelse av robusthet og samtidig behagelig lettelse - perfekt for deg, lidenskapelig viking-entusiast og rekonstruktør.

"Ragnar" vikingtunikaen kan enkelt og bekvemt vaskes på 30 ° finvask, noe som gjør den like praktisk som den er stilig for moderne bruk.

Den kan gjerne kombineres med en belte, som ikke bare er estetisk tiltalende, men også gjenspeiler en autentisk metode for vikinger å tilpasse og sikre tunicasene sine.

En spesiell funksjon ved denne autentiske viking-tunikaen er de to små rektangulære innsatser under armene eller i armhulene og på sidene. Disse funksjonene har sine røtter i vikingenes historiske klær. Arkeologiske funn, som for eksempel fra Hedeby og Birka, og tekstilhistorisk forskning tyder på at disse innsatsene var ment å øke bevegelsesfriheten og sikre en mer behagelig passform.

En autentisk viking-tunika kjennetegnes av sitt enkle, men funksjonelle snitt. Linen var et mye brukt materiale for klær i de skandinaviske landene under vikingtiden (ca. 793-1066 e.Kr.) på grunn av sin holdbarhet og pusteevne. "Ragnar" vikingtunikaen bringer denne historiske arven på en vakker måte til live og gir deg et stykke vikinghistorie som du kan bære og nyte.

Med vår "Ragnar" vikingtunika i lin kan du oppleve æstetikken og funksjonaliteten til vikingers klær på nært hold, samtidig som du eier et plagg av høyeste kvalitet og håndverk.