Håndsmidd middelalderbestikk, tre deler, med lærveske

Produktnr.: WA:SPQR-OV501-YY0324

kr 650,00
inkl. mva., pluss levering
På lager
Leveringstid: 8-12 dag(er)

Beskrivelse

Håndsmidd middelalderbestikk, tre deler, med lærveske


Dette håndsmidde middelalderbestikket består av kniv, to-takket gaffel og skje. I middelalderen var dette bestikksettet en grunnleggende del av utstyret til enhver reisende, og blir derfor også referert til som kuskbestikk eller vognmannsbestikk. Kniven er lett slipt på en side (ikke skarp), men dens knivform gjør den også egnet som prik – også kalt spisedorn. Hvert stykke har en håndtak som bevisst er etterlatt uslipt. Den svarte innskuddsskiven og de synlige hamresporene som oppstod under smiing gir dette bestikksettet en rustikk karakter. Det 3-delte middelalderbestikket leveres med pose / etui av brunt fløyelslær, slik at det enkelt kan oppbevares i en veske eller festes i beltet. Selv om dette reisebestikket ikke er rustfritt og derfor ikke egnet for mat, er det et flott tillegg til utstyret til enhver middelalder-reenactor. Et ideelt rekvisitt for middelaldermarkeder, middelalderleire og reenactment-, Living History- eller LARP-arrangementer!


Detaljer:

  • Materiale: smidd stål (ruster)
  • 3 stk, bestående av kniv, gaffel og skje
  • Inkluderer veske laget av brunt semsket skinn
  • Kniv: ca 17,5 cm / 35 g
  • Gaffel: ca 15 cm / 30 g
  • Skje: ca 16 cm / 45 g - Totalvekt (inkludert pose): ca 170 g
  • Spesifikasjonene ovenfor kan variere litt fra eksemplar til eksemplar.


Vennligst merk:

Stålet som brukes her er ikke rustfritt og kan vise små tegn på korrosjon. Vi anbefaler å ta vare på bestikket regelmessig, for eksempel med Ballistol, en universalolje som er ideell for konservering av stålvarer.


Juridisk merknad:

Denne gjenstanden er kun en middelaldersk rekvisitt produsert i små mengder. Av denne grunn er det en kostbar Sertifisering av næringsmiddellove. Detr ville være uøkonomisk eller ville ha en massiv innvirkning på salgsprisen. Vi er derfor forpliktet til å gi følgende opplysninger: "ikke sertifisert eller egnet for kontakt med mat."