BLIAUT JUTA RØD - Middelalderkjolen, bomull

Produktnr.: 111.wa1280024340.yy0424

kr 1 479,00
inkl. mva., pluss levering
Leveringstid: 8-12 dag(er)

Beskrivelse

JUTA BLIAUT - Middelalderkjolen er en fantastisk gulvlang kjole i rød / svart bomull, perfekt for å transportere deg tilbake til middelalderen.

Denne vakre Bliaut leveres komplett med et belte, og er designet med fine detaljer som satengpynt, brede trompetermer med kontrastfargekant og et figurvennlig snitt.

Inspirert av moten fra 1000- til 1200-tallet, er denne kjolen et flott eksempel på den klassiske Bliaut-stilen, kjent for sine vide ermer, fine stoffer og vide skjørt.

Tilgjengelig i størrelsene S, M, L, XL, XXL er denne kjolen laget av 100% bomull og har en total lengde på ca. 150 cm for størrelse M.

Med BLIAUT JUTA - Middelalderkjolen kan du skape ditt eget historiske eventyr og føle deg som en vakker middelalderdronning.


OBS: Smykker og annet tilbehør er ikke inkl. i prisen. Dette kan kjøpes separat i vår shop.


Detaljer:

  • - Størrelser: S, M, L, XL, XXL
  • - Farge: rød / blå
  • - Materiale: 100% bomull,
  • - Totallengde ved størrelse M: ca. 150 cm
  • - Pleieråd: Maskinvask max 40°C, skånevask, bruk ikke tørketrommel.


Maletabell

Slik finner du den riktige størrelsen: For å bestemme din kjolestørrelse iht. kroppsmålene dine, mål vennligst horisontalt på det kraftigeste sted. For kjoler forholder du deg til brystomfanget ditt. Ligger det i mellom to størrelser, anbefaler vi deg å velge den større størrelsen.