AFRA - Middelalderkjole, cotte, canvas vinrød

Produktnr.: 111.1280022340.yy1123

kr 835,00
inkl. mva., pluss levering
Leveringstid: 8-10 dag(er)

Beskrivelse

På grunn av sitt enkle snitt er denne kjolen / cotte kombinerbar med alle karakterer og roller i et lajv-event eller på et middelaldermarked. Kjolen passer også som underkjole.

Beltet er ikke inkl. i prisen.


  • Stof: 100 % bomull
  • Farve: vinrød, bordeaux
  • Størrelse: S - M - L - XL - XXL


Størrelsestabell - Måletabell


Sådan finner du den rätta storleken: För att finna den rätta klänningsstorleken baserad på ditt kroppsmått, vänligst mät horisontalt på det starkaste stället. För klänningar, orientera dig efter ditt bröstomfång. Ligger ditt mått mellan två storlekar, rekommenderar vi dig, att välja den större storleken. Bekvämlighetstillägg är inkl. i snittet.


Det enkle snittet på middelalderkjolen Afra gjør den svært allsidig og passende for alle typer karakterer og roller på et lajv-event eller på et middelaldermarked. Kjolen kan også brukes som underkjole,


Laget av 100% bomullsstoff, robust canvas, kommer denne middelalderkjolen i størrelsene S, M, L, XL og XXL. Alle sømmer er ferdigbearbeidet med en kraftig kant av stoffet.

Den ekstra skjørtedelen har delingssømmer, noe som gir en fin og utvidet effekt på skjørtet. Med sidesømmer i brystet for optimal passform, kan denne kjolen brukes både som overkjole og underkjole.


Den kraftige strukturen på stoffet gjør middelalderkjolen ideell for enkle karakterskildringer. Kombiner den med en viking-apron-kjole eller en enkel forkle for en komplett antrekk, som kan suppleres med passende tilbehør for forskjellige epoker.


Kjent som en cotte, denne løst skårne middelalderkjolen ble båret av begge kjønn gjennom hele middelalderen som både overkjole og underkjole. Damenes cotte var alltid kroppslang med lange ermer, og ble ofte kombinert med en overkjole og et belte.

Med Afra middelalderkjole får du et autentisk og allsidig plagg som kan tilpasses til ulike historiske skildringer og karakterer.